(Kick-)Boksen

kickboksen rotterdam

Boksen en Kickboksen

Boksen en kickboksen kan worden beoefend als een sport voor recreatie, fitness en competitie, maar het kan ook worden gebruikt als een vorm van zelfverdediging. Alhoewel in geval dat je prioriteit echt bij zelfverdediging ligt er betere opties zijn.

Met meer dan 25 jaar ervaring in verschillende vechtstijlen  is de personal trainer zeer bedreven in het overbrengen van diverse technieken, waarbij de focus ligt op gedetailleerde instructie en het geleidelijk verhogen van de moeilijkheidsgraad. Er wordt veel nadruk gelegd op de juiste biomechanica, zodat u wordt gestimuleerd om op een efficiënte en functionele manier te bewegen, wat resulteert in een verhoogde effectiviteit van uw bewegingen.

Bij ons begrijpen we dat veel vechtsporters vaardig zijn in het uitvoeren van technieken, maar dat ze niet altijd bewust zijn van de onderliggende principes en de samenhang tussen verschillende elementen. Daarom zorgen wij ervoor dat u niet alleen de technieken leert, maar ook inzicht krijgt in de fundamenten en de reden waarom ze effectief zijn. Dit bewustzijn stelt u in staat om uw vaardigheden verder te ontwikkelen en te verfijnen.

Of u nu wilt leren kickboksen of boksen als een manier om stress kwijt te raken, uw conditie te verbeteren, praktische zelfverdediging te leren of gewoon voor de plezierige en recreatieve aspecten, bij ons bent u aan het juiste adres. We bieden ook de mogelijkheid om Dirty Boxing te beoefenen, een stijl waarbij ook de meer “illegale” (vooral mbt competitie) onorthodoxe bokstechniekentechnieken worden aangereikt.

Bij Sterker & Strakker Personal Training moedigen we u aan om uw doelen bij te stellen naarmate u vordert in uw training. Onze trainer staat klaar om u te begeleiden en te helpen bij het bereiken van uw persoonlijke doelstellingen. Neem contact met ons op om te bespreken hoe we u het beste kunnen ondersteunen op uw weg naar een sterker en strakker lichaam.

Talk to us

Have any questions?

× Hoe kan ik je helpen?