Locaties

capelle,fitness,kickboksen,outdoor

Locaties

De ervaring leert dat de meeste enthousiastelingen voor personal training de voorkeur geven aan trainen in de buitenlucht. Dit komt door de hygiënevoordelen en de ontspannen, relaxte sfeer. Gelukkig wordt buiten trainen in ons land steeds populairder, zelfs voor degenen die snel last hebben van de kou. Slechts één op de twintig sessies hoeft te worden geannuleerd vanwege regen en kou, wat ook steeds zeldzamer wordt door klimaatverandering. En laten we eerlijk zijn, met de juiste kleding is het altijd te trotseren! 🙂

Er zijn talloze opties beschikbaar: trainen op speelplaatsen (sommige met verlichting, zodat je zelfs ‘s avonds laat kunt trainen), speciaal ingerichte fitnessparkjes, in het bos, op grasvelden, aan het strand of bij een prachtige rivier met een schitterend uitzicht. Sommigen geven zelfs de voorkeur aan de rauwheid van een parkeergarage.

Hoewel trainen in de stromende regen minder fans heeft dan trainen in een heerlijk herfstzonnetje of in verse sneeuw, zijn er genoeg buitenlocaties met overkapping. Over het algemeen kun je je kleden op alle weersomstandigheden (je kunt je aanpassen aan het weer, of het nu een korte broek of winterhandschoenen betreft). Verrassend genoeg vinden de meesten trainen in de sneeuw echt leuk!

Dus je zult waarschijnlijk ontdekken dat er weinig redenen zijn om niet in de buitenlucht te trainen. Binnen de regio Capelle worden er geen reiskosten of voorrijkosten in rekening gebracht. Buiten deze regio (Rotterdam, Krimpen aan den IJssel bijv) zijn de kosten zeer redelijk.

Hieronder kun je enkele voorbeelden van mijn fotografievaardigheden bekijken, waaronder het nieuwe fitnesspark vlakbij het gemeentehuis van Capelle Centrum, op slechts 2 minuten loopafstand van metrostation Slotlaan.
Uiteraard is het ook mogelijk om in overleg op de sportschool te trainen. Basic Fit capelle is de voordeligste optie in Capelle aan den IJssel, vlakbij winkelcentrum Koperwiek, bieden wij trainingen aan voor slechts €47,50 per uur. We bieden daar losse lessen aan, geen pakketten, en we hebben zowel fitness training als privélessen in kickboksen en zelfverdediging, enzovoort.

Have any questions? We are always open to talk about

“To box outside of the ring, Think outside of the box (Om buiten de ring te boksen moet je buiten de boks denken)” (etpt)


× Hoe kan ik je helpen?