Martiale Fitness

“To box outside of the ring, Think outside of the box (Om buiten de ring te boksen moet je buiten de boks denken)” (etpt)


bodyweight training, capelle, personal trainer

Martiale fitness

Martiale fitness is een uniek en effectief trainingsprogramma dat is gebaseerd op de bewegingen en principes van verschillende vechtsporten. Het betreft met name de zgn. “bodyweight” oefeningen maar er kunnen ook hulpattributen zoals weerstandsbanden (resistance bands) bij komen kijken.
Deze oefeningen zijn specifiek ontworpen om de kracht, snelheid, wendbaarheid en flexibiliteit van het lichaam te verbeteren, en om te zorgen voor een betere controle over het eigen lichaam in verschillende situaties.
Wat deze training uniek maakt, is dat de nadruk ligt op het ontwikkelen van vaardigheden die nuttig zijn in zelfverdedigingssituaties, zonder dat er specifieke trap- of stoottechnieken of worptechnieken worden aangeleerd. Dit maakt het programma geschikt voor iedereen die op zoek is naar een effectieve manier om zijn of haar lichaam in vorm te brengen, terwijl tegelijkertijd vaardigheden worden ontwikkeld die van pas kunnen komen in real-life situaties. Door de unieke combinatie van oefeningen en de focus op efficiëntie is Martiale fitness een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe uitdaging en een effectieve manier om zijn of haar fysieke capaciteiten te verbeteren.

Talk to us

Have any questions? We are always open to talk about your business, new projects, creative opportunities and how we can help you.

× Hoe kan ik je helpen?