Zelfverdediging/weerbaarheid

kickboksen rotterdam capelle

Zelfverdediging/weerbaarheid

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om jezelf te beschermen en jezelf te verdedigen, dan zijn deze lessen perfect voor jou. Door het combineren van de beste elementen uit verschillende vechtsporten, zoals pencak silat en boksen, zal je leren hoe je snel en effectief kunt handelen in gevaarlijke situaties.

De focus ligt op het begrijpen van de biomechanica van de menselijke beweging en het gebruiken van deze kennis om jezelf te verdedigen. Dit betekent dat je niet alleen leert hoe je kunt slaan en trappen, maar ook hoe je je eigen lichaam het beste kunt gebruiken om aanvallen te ontwijken of af te weren. Hoewel de nadruk zal komen te ligegen op het principe van verdedigen en aanvallen tegerlijkertijd,  wat je bij weinig andere vechtsport en  zelfverdediginsscholen zult aantreffen en zeker niet deze mate van efficientie .

Bovendien legt de trainer minder nadruk op gesloten vuist slagen, omdat deze techniek vaak tot letsel kan leiden. In plaats daarvan leer je hoe je open hand technieken kunt gebruiken, waarmee je ook krachtige slagen kunt uitvoeren zonder het risico op letsel te vergroten. Uiteraard gebruiken we wel elleboog technieken met veel variatie.

De combinatie van deze technieken geeft je niet alleen meer zelfvertrouwen in je eigen vermogen om jezelf te beschermen, maar helpt ook om je kracht en uithoudingsvermogen te vergroten. Daarnaast zal je merken dat je concentratie, coördinatie en reflexen verbeteren.

Als je op zoek bent naar een unieke en effectieve manier om jezelf te verdedigen, dan zijn deze lessen iets voor jou. Neem contact op met Personal Trainer en ontdek hoe je jezelf kunt beschermen met behulp van de beste elementen uit Krav Maga, Thai Boksen, Boksen, Pencak Silat, Pangamut, Kickboksen, Praying mantis kungfu etc zelfs Capuera:)

 

Talk to us

Have any questions? We are always open to talk about your business, new projects, creative opportunities and how we can help you.

× Hoe kan ik je helpen?